alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Nyheder

En anden CE-kompatibel papirrulleropskæring blev med succes installeret og betjent i Spanien

Tid: 2021-06-15 Hits: 30

Vores firma har mere end ti års erfaring inden for produktion og udvikling af papirruller. Vores spaltemaskine dækker næsten alle behov til behandling af papirruller. Vores maskiner er tillid til af kunder over hele verden, især inden for mademballagepapir, papirkopper, papirposer og andre emballage- og trykprodukter.
Efter at vores tekniske team fortsatte med at udvikle og opgradere vores maskiner, er vores virksomheds spaltemaskiner gradvist kommet ind på det europæiske marked. At bestå CE-certificering er den eneste måde for os at komme ind på det europæiske marked.
Vores maskiner er designet i nøje overensstemmelse med de europæiske CE-standarder for mekanisk struktur, overholder europæiske krav til elektriske komponenter og opfylder EU-krav til sikkerhed.
BDFQ-1100D spaltemaskine blev med succes installeret og betjent i Barcelona, ​​Spanien. Denne maskine har opnået CE-certifikat udstedt af BV. Denne kunde er en cigaretpapirfabrik, og de har en bred kundebase i Europa og Nordafrika. Derfor understregede de i de tidlige dage, hvor de etablerede kontakt med os, gentagne gange skærepræcisionen og andre kvalitetskrav.
Indtil videre er vores spaltemaskine solgt til mange mellemudviklede lande i Europa, såsom Storbritannien, Tyskland, Kroatien, Rumænien, Spanien og så videre. Vores firma har altid taget høj kvalitet og pligtopfyldende eftersalgsservice som kernen i dets udvikling. I fremtiden vil vi fortsætte med at forbedre spaltemaskinens ydeevne for at betjene flere kunder i papiremballage- og trykindustrien.

配 图 -1 副本

配 图 -2 副本


西班牙 -1 副本
西班牙 -2 副本