alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Nyheder

Papirspoleafskæringsmaskine til emballering af alkoholsterilisationsservietter

Tid: 2021-06-15 Hits: 21

Under udbruddet af det nye coronavirus er der en stærk efterspørgsel efter antivirus- og steriliseringsprodukter. Samtidig mangler emballagen til sådanne produkter. Lad os i dag se på produktionsprocessen for emballeringsmaterialer til alkoholsteriliseringsprodukter og anvendelsen af ​​papir- og aluminiumsfoliespaltemaskiner.

插图 -1 副本

插图 -2 副本

Under transport og opbevaring skal emballagematerialer være i stand til at opretholde effektiviteten af ​​alkoholsteriliseringsservietter. Derfor har steriliserede vådservietter meget strenge krav til emballagematerialer. Vi bruger normalt aluminiumspapirkompositter som emballeringsmateriale til medicinske sterilisationsservietter. Emballeringsmaterialer leveres til producenter af steriliserede servietter i form af ruller。

插图 -3 副本
插图 -4 副本

Produktionsprocessen for emballeringsmaterialer til steriliserede klude er ikke kompliceret, og der er tre hovedtrin. I hvert produktionstrin er anvendelsen af ​​højhastighedsskæremaskinen til papirruller uadskillelig.

Trin 1: Kompositet af papir og aluminiumsfolie
Lamineringsmaskinen kombinerer papirspolen og aluminiumsfolien sammen。
Trin 2: Printpapir og kompositmaterialer af aluminiumsfolie
Emballagematerialer er ikke kun til indpakning af produkter, men også til visning af producentinformation og produktsammensætning. Derfor skal emballagemateriale udskrives med grafik. Fordi flexografisk trykmaskine har strenge begrænsninger for bredden af ​​webmaterialet. Derudover kræver trykpressen, at rullematerialet skal være tæt viklet og kanterne pæne. Derfor skal vi spalte og spole de laminerede papir- og aluminiumsfolieruller inden udskrivning.

插图 -6 副本

插图 -7 副本

Trin 3: Skær i færdige emballeringsmaterialeruller
For at forbedre udskrivningseffektiviteten udskriver vi flere layout af grafik og tekst på en rulle. Fordi vi er nødt til at skære den trykte rulle i små ruller. Disse små ruller vil blive transporteret til produktionsanlægget for vådt væv og bruges i den fuldautomatiske emballage til vådt væv.

插图 -8 副本

Papirrulleskæremaskinen er som et saks, der er meget brugt i produktionsprocessen for forskellige papirudskrifter. Det kan forbedre arbejdseffektiviteten for hele produktionslinjen og forbedre produktkvaliteten for hvert produktionstrin. KBA Machinery fokuserer på produktion af skæremaskiner til papirrullematerialer. Vores hurtige automatiske spaltemaskine er kendetegnet ved stabil drift, høj spaltepræcision og høj grad af automatisering.