alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Du er her : Forside>Produkter>Papirskæremaskine

Kontakt

Mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beskyttet]

WhatsApp:86 18858786298

Tilføj: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

BINBAO SCT bestrøget kraftpapirrulle til ark Skæring af skæremaskine til behandling af pizzaæsker

SCT-800/1100/1400-serien maskinen er en skræddersyningsmaskine til specialstørrelse til store papirark. Det kaldes også rulle til ark-skæremaskine, arkmaskine, skæremaskine til skæring af længdeark i tryk- og emballeringsindustriens produkter.

  • Beskrivelse
  • Parameter
  • Gældende
  • Kundefabrikstur
  • Faq

Maskinen kan ikke kun skære almindeligt og specielt papirmateriale, selvklæbende, det kan også skære pvc, kæledyr, pp og så videre plastfilmmateriale fra jumbo-rulle til arkform. Vi havde eksporteret modelmaskinen til Filippinerne, Vietnam, Indonesien, Thailand, Malaysia, UAE, Egypten, Algeriet, Tunesien, Sydafrika, Tyskland, Polen, Rusland og så videre landskunder. De kan bruge Binbao-firmaets SCT-serie papirarkskæring maskine til at skære tilpas papirstørrelser til mademballage, til at skære papirstørrelser i stor størrelse til fremføring i offsetprintmaskine, til at skære selvklæbende papir, etiketpapir. Det er meget brugt i tryknings- og emballeringsindustrien.

Feature:
1.Machine Rack: Maskinstativet vedtager Shanghai BaoSteel-firma som stålråmateriale. 16 mm tykkelse af maskinens kropsvæg gør maskinen mere stærkere og kører forældet.
2. aluminiumsruller: alle aluminiumsruller, der er installeret i maskinen, og som er ved at blive testet dynamisk. Materiale kan bevæge sig glat i disse ruller uden ridser.
3. PU-ruller: PU-ruller har høj slidstyrke, som kan sikre maskinens fodringspræcision.
4.Hydraulisk cylinderløfter: Jumbo-rullematerialet kan let løftes op af akslen uden hydraulisk cylinder fra jorden. Spar arbejdskraft og betjen let bearbejdning af jumbo-rulleindlæsning.
5.Motorer: Maskinen vedtager et sæt servomotor og to sæt asynkrone motorer til at køre.Det får maskinen til at arbejde med et højt niveau skærepræcision (0.2 mm fejlområde)
6.Kontrolsystem: SCN-serien papirskæremaskine tilpasser intelligent og let betjeningsstyringssystem med japansk mærke PLC. Det har automatisk tælleark, automatisk stopmaskine efter skæring pr. Batch, automatisk detektering af moderullediameter, automatisk spændingskontrol og så videre funktioner. På berøringsskærmen kan du også kontrollere parametre for maskindrift.
7. Stacking Palle: Maskinen har en stabelpalle, output papirark stabler på pallen. Det har også et vibrationsplade, der gør kanten af ​​papirark glat og ren. Den maksimale stablehøjde kan være 1000 mm. Du kan let aflade pallen ud af maskinen med gaffeltruck.
8.Mærkeindsatsudstyr: Maskinen kan automatisk tælle outputpapirarkene og indsætte mærker i stablende papirarkbunke.
9. Farvemærkesensor: Hvis du har brug for at skære ruller med trykte materialer, kan maskinen tilføje udskrivning af farvemærkesensor til at detektere mærker og forbedre skærepræcision.


SCT- 细节 -Stabelpælesct- 细节 -Stabelpæle-2
Stable bunker-2Webguider driver
Elektrisk kontrolkabinetFlydende ruller
Elektrisk kontrolkabinetFlydende ruller
Hydraulisk cylinderstationHydraulisk løfter
Hydraulisk cylinderstation
Hydraulisk løfter
Marker indsæt udstyrRundskæringskniv
Marker indsæt udstyrRundskæringskniv
StablingsplatformWeb Guider Kontrolpanel
StablingsplatformWeb Guider Kontrolpanel

Modelnavn

 SCT-serien

Moderullebredde (maks.)

800-1400mm

Moderullediameter (maks.)

1400mm

Moderullevægtskapacitet

1400kg

Papirkernestørrelse

3 tommer (tilpasset tilgængelig)

Skærelængde

350-1000mm

Tykkelsesområde

35-400gsm

Skæring præcision

± 0.2

Skærehastighed

150 snit i minuttet

Pallestablingshøjde

1000mm

Sag XNUMX: Klistermærke papirark
Vi har en Iran-kunde, der har deres egen hot melt-coating-maskine til selv at fremstille selvklæbende papirruller. De skar deres papirrulle til ark ved hjælp af en simpel maskine. Det skal stables og udtages papirark manuelt, før de køber vores SCT-modelarkskæremaskine. De kan klippe papirark i stor størrelse til at tilpasse kunden og nemt stable papirark på pallen nu. Det forbedrer ikke kun produktiviteten, men kan også spare omkostninger.  

Sag to: Papirbegerblæser
Der er mange papirkopeproducenter, der bruger papirark, der fodrer krølleformemaskine. Så de skal have en papirrulle med høj produktivitet til arkskæremaskine med farvesporingssensor. Efter udskrivning af disse papirruller i den fleksible trykmaskine leveres disse ruller til arkskæremaskinen for at skære ark inden udskæring. Hvis du bruger offset-trykmaskine til arkføder, kan det også hjælpe dig med at skære blankt papirrulle til ark med høj skærepræcision, som kan nå kravene til offsetprintmaskinens præcision.

Sag tre: Plastfilm
SCT-seriens maskine kan ikke kun skære papirrulle til ark, men også arbejde for at skære plastfilm, såsom pp, pvc, kæledyrstyk plastrulle materiale. Det har brugt i mange arkproduktioner, såsom skåret pp-rullemateriale til ark til arkcover og notesbøgeromslag, lav røntgenfilm til medicinsk eller lav kæledyrsark til ansigtsdæksel, berøringsskærmbeskyttere.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2

Sag XNUMX
BINBAO SCT-serie papirrulle til arkskæremaskine i vores kundefabrik
Kundefabrikken i Indonesien, som er en af ​​de største producenter af containermærker i verden. De købte tre sæt udstyr fra vores firma, etiketmærkatskæremaskine, papirarkskæremaskine og etiketskæremaskine.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Sag to
BINBAO SCL-serie papirrulle til arkskæremaskine i vores kundefabrik
Seriemaskinen har perfekt ydeevne til at skære tyndt og glidende papirrullemateriale i tilpasset størrelse. Som en stor producent af mademballage og engangsprodukter køber kunden to sæt denne model maskine ad gangen. Det plejede for det meste at skære specifikke hamburger / sandwich-indpakningspapirark. Stabil kørehastighed kan nå 120 nedskæringer i minuttet.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Sag tre
BINBAO SCL-serie maskine bruges til at skære aluminiumsfolieplader på vores kundefabrik
Vi fokuserer primært på papirrullemateriale skære maskine, men vores maskine kan også skære noget plastik og foliemateriale i nogle specifikke tilfælde. medicinsk film, dekorere produkter og så videre. Folie kan bruges til at pakke mad ind, der har høje krav til at holde frisk.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Sag fire
BINBAO SC-A4 serie maskine designet til at skære papirstørrelser i A4-størrelse til fremstilling af kopipapir i vores Sri Lanka-kundefabrik
Denne seriemaskine kan forbinde sig med automatisk A4-pakning, der indpakker maskinen til at være en fuldautomatisk produktionslinje til produktion af kopipapir. Det er en mellemniveau kapacitet maskine, som er det bedste valg for erhvervslivet nybegynder eller små skala producenter. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1.Hvad materiale bruger papirskæremaskinens kniv?
Svar: Vi vedtager Tyskland, der importerer wolframstål som vores materiale til tværskæring. Det er hårdt og skarpt nok. Du skal bare slibe en gang om året, hvis du skærer normalt tykkelsesmateriale.
2.Kan du tilføje spalteknivenhed i maskinen?
Svar: SCT-modelmaskinen klipper bare et ark eller to ark ad gangen. Skæreknivenheden bruges til at skære to ark og trimme papirets kant. Hvis du vil klippe flere ark ad gangen, har vi andre modeller til rådighed.
3.Mit papir har meget stærk statisk. Hvordan løser du problemet?
Svar: Vores maskine har installeret flere sæt statisk eliminatorudstyr i henhold til dit materielle statiske niveau.
4.Jeg er en fremstilling af i skimmel etiket. Vi har meget høje krav til skærepræcision. Hvad er den mindste skærefejl på din maskine?
Svar: Vores normale standardmodelmaskine kan nå ± 0.2 mm præcision. Men vi kan også fremstille trykte plastfilmskæremaskiner med mere højere præcision til i formetiket og cigaretæske.

Kontakt