alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Du er her : Forside>Produkter>Papirskæremaskine

Kontakt os

Mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beskyttet]

WhatsApp:86 18858786298

Tilføj: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

BINBAO SCT Tilpas størrelse papirruller Sheeter Cutter Machine Papirrulle til ark Skæring af skæremaskine

SCT-800/1100/1400-serien maskinen er en skræddersyningsmaskine til specialstørrelse til store papirark. Det kaldes også rulle til ark-skæremaskine, arkmaskine, skæremaskine til skæring af længdeark i tryk- og emballeringsindustriens produkter.

  • Beskrivelse
  • Parameter
  • Gældende
  • Kundefabrikstur
  • Faq

Maskinen kan ikke kun skære almindeligt og specielt papirmateriale, selvklæbende, det kan også skære pvc, kæledyr, pp og så videre plastfilmmateriale fra jumbo-rulle til arkform. Vi havde eksporteret modelmaskinen til Filippinerne, Vietnam, Indonesien, Thailand, Malaysia, UAE, Egypten, Algeriet, Tunesien, Sydafrika, Tyskland, Polen, Rusland og så videre landskunder. De kan bruge Binbao-firmaets SCT-serie papirarkskæring maskine til at skære tilpas papirstørrelser til mademballage, til at skære papirstørrelser i stor størrelse til fremføring i offsetprintmaskine, til at skære selvklæbende papir, etiketpapir. Det er meget brugt i tryknings- og emballeringsindustrien.

Feature:
1.Machine Rack: Maskinstativet vedtager Shanghai BaoSteel-firma som stålråmateriale. 16 mm tykkelse af maskinens kropsvæg gør maskinen mere stærkere og kører forældet.
2. aluminiumsruller: alle aluminiumsruller, der er installeret i maskinen, og som er ved at blive testet dynamisk. Materiale kan bevæge sig glat i disse ruller uden ridser.
3. PU-ruller: PU-ruller har høj slidstyrke, som kan sikre maskinens fodringspræcision.
4.Hydraulisk cylinderløfter: Jumbo-rullematerialet kan let løftes op af akslen uden hydraulisk cylinder fra jorden. Spar arbejdskraft og betjen let bearbejdning af jumbo-rulleindlæsning.
5.Motorer: Maskinen vedtager et sæt servomotor og to sæt asynkrone motorer til at køre.Det får maskinen til at arbejde med et højt niveau skærepræcision (0.2 mm fejlområde)
6.Kontrolsystem: SCN-serien papirskæremaskine tilpasser intelligent og let betjeningsstyringssystem med japansk mærke PLC. Det har automatisk tælleark, automatisk stopmaskine efter skæring pr. Batch, automatisk detektering af moderullediameter, automatisk spændingskontrol og så videre funktioner. På berøringsskærmen kan du også kontrollere parametre for maskindrift.
7. Stacking Palle: Maskinen har en stabelpalle, output papirark stabler på pallen. Det har også et vibrationsplade, der gør kanten af ​​papirark glat og ren. Den maksimale stablehøjde kan være 1000 mm. Du kan let aflade pallen ud af maskinen med gaffeltruck.
8.Mærkeindsatsudstyr: Maskinen kan automatisk tælle outputpapirarkene og indsætte mærker i stablende papirarkbunke.
9. Farvemærkesensor: Hvis du har brug for at skære ruller med trykte materialer, kan maskinen tilføje udskrivning af farvemærkesensor til at detektere mærker og forbedre skærepræcision.


SCT- 细节 -Stabelpælesct- 细节 -Stabelpæle-2
Stable bunker-2Webguider driver
Elektrisk kontrolkabinetFlydende ruller
Elektrisk kontrolkabinetFlydende ruller
Hydraulisk cylinderstationHydraulisk løfter
Hydraulisk cylinderstation
Hydraulisk løfter
Marker indsæt udstyrRundskæringskniv
Marker indsæt udstyrRundskæringskniv
StablingsplatformWeb Guider Kontrolpanel
StablingsplatformWeb Guider Kontrolpanel


Hvorfor vælge Binbao Machinery papirrulle til ark skæremaskine?


Binbao maskinteam havde arbejdet i papirrullen til arkskæremaskine (papirarkskærermaskine) i mere end 10 år. Vores skæremaskine til papirark af guillotinekniv opfyldte høje krav til skærekrav til papirark i trykkeri- og emballageindustrien. Vi fokuserer på R&D og produktion til skæring af tynde papirruller til ark (papirdensitet lavere end 50 g/mXNUMX), såsom mg papir til indpakning engangsprodukter, madindpakningspapir og silikonebelagte papirark. Alle salgs- og tekniske ingeniører i Binbao-maskine er uddannet fra det berømte universitet i Kina. Professionel teknisk viden og engelsk kommunikationsevne sikrer, at vi kan levere den bedste konsulent og eftersalgsservice. Hvis du har brug for speciel behandlingsfunktion i rulle til ark-maskinen, kan vores ingeniørteams yde support til at tilpasse maskinen til dig i henhold til din virkelige fremstillingskrævende.


插图 -3

插图 -1

插图 -2


Hvad er forskellen mellem vores eftersalgsservice og andre?


Som en international skæremaskineproducent leverer vi komplette sæt engelsk version maskinmanualbog, kredsløbsdiagram, mekanisk strukturdiagram. Vores eftersalgsserviceingeniører kan også tale engelsk og nemt kommunikere med kundernes operatører. Vi har optaget et stort antal maskinbetjeningsvideoer. De er enkle og lette at forstå og kan hjælpe kundernes maskinførere med hurtigt at blive fortrolige med maskinen og begynde at arbejde. Alle de maskiner, vi producerer, kan tilsluttes internettet, og vores tekniske team kan fjernkontrollere systemfejl, indstille parametre og andre tjenester til kunder.


团队-1团队-2
salgsteamsmaskindesigner
团队-3插图 -17
kvalitetskontrol
maskine manual bøger


Hvilket rullemateriale kan skæres til ark i modelmaskinen?


Vores rulle til ark skæremaskine bruges hovedsageligt til at skære forskellige papirruller til ark, men den kan også behandle andet rullemateriale for at tilpasse størrelse ark, såsom medicinske ikke-vævede stofark til kirurgisk seng, medicinsk udstyrsindpakningsark til sterilisator, kæledyrsplastikfilm ark til bogomslag, røntgenfilm til kæledyr til medicinske formål, andre plastikplader til dekoration. Hvis du ikke har en ide om dit materiale, bedes du kontakte vores pre-sale team for at få konsulent. Vi vil levere en løsning til dig.


插图 -4插图 -5
madpapirMG papirark
插图 -6插图 -7
bogomslagkunst tegnepapir ark
插图 -8插图 -9
røntgenfilm til kæledyrcrepepapirark/fiberpapir


Hvordan modtager du papirark i din papirrulle-til-arkskæremaskine?


Efter skæreprocessen skal vi tage disse papirark ud af maskinen og pakke dem i kasser eller pakker. Vores maskine har tre slags struktur til at modtage papirark, normalt bord, transportbåndsbord og automatisk stablingsplatform. Du bør tage papirark ud manuelt, når maskinen stopper i den normale bordmaskine. Men transportbåndet bord papirark skæremaskine nonstop og transportere papirark fremad. Operatørerne står foran maskinen og tager papirark ud uden maskinstop. Det er mere effektivt og sikkert. Hvis du skærer store papirark, er det svært at tage ud manuelt. Så vores ingeniør designer maskinen med automatisk stableplatform. Disse efter skæring af papirark kan stables i platformen og den maksimale stablehøjde kan være 1000 mm. Det er nemt at aflade med gaffeltruck.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Hvad er skærenøjagtigheden af ​​papirrulle-til-ark-maskinen?


Vores papirarkmaskine kan nå ±0.2 mm skærenøjagtighed. Enhver størrelse papirark kan føres direkte ind i offsettrykmaskine og officiel printermaskine. Høj skærenøjagtighed sikrer dine produkters kvalitet i efterbehandlingen.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


Hvad er fordelene ved SLA-modellens afrulningsstandere?


Seriens oprulningsmaskine til afviklingsstativ har en integreret stålramme, og basisvægten overstiger 1500 kg. Som vi alle ved, jo tungere bunden gør papirjumborullen til at afvikle med mere stabil og jo mindre udsving. Jo mere stabil afviklingen er, de færdige ruller skærer overfladen mere flad og høj præcision. Ved siden af ​​har afrulningsstativet to stærke arme styret af den hydrauliske oliecylinder. Armene kan nemt løfte vægten maksimalt 1600 kg og maksimalt 1500 mm diameter jumborulle. De to stærke arme fastgøres på den lineære guide, så papirjumborullen kan bevæge sig op, ned, til venstre og højre nøjagtigt. Papirkernepatronerne er valgfri, mekanisk type og luftekspanderende type.


Hvor mange papirark kan stables i transportbåndsbordet pr. skæreparti?


Binbao maskineri fremstillet alle modeller papirrulle til ark skæremaskiner har automatisk tællefunktion. Transportbåndsbordet kan automatisk sænkes i henhold til papirarkernes stablingshøjde (maksimal stablingshøjde 150 mm). For eksempel kan det nemt at stable 1000 ark 70gsm A4-papir i bordet.

插图 -12


Er der nogen statisk elimineringsanordning i denne model papirarkmaskine?


Ja, vi installerer normalt et sæt eller to sæt statisk eliminatorstang i vores papirarkmaskine. Under indføring af papirbane i maskinen arbejder stangen kontinuerligt for at eliminere statisk elektricitet i papirbanen. Tyndt papir er meget nemt at generere statisk elektricitet, hvis vi ikke eliminerer det, krøller papiret let og blokerer i mundingen af ​​den tværskærende kniv. Derudover påvirkes papirarks stablingskvalitet også af den statiske elektricitet.

Er der anti-krølleanordning i denne model papirarkmaskine?


Papirrullelager på lager i for lang tid, papirbanen er meget let at krølle for at påvirke skære- og stablingskvaliteten. For at løse problemet kan vi installere anti-krølleanordning mellem klippeenheden og afviklingsenheden. Vores salgsteam vil introducere denne enhed til dig i henhold til dine materialeegenskaber.


插图 -11


Hvad er en papirrulle til ark skæremaskine?


Faktisk viser maskinnavnet tydeligt dens funktioner. Det bruges til at skære papirrulle til papirark i forskellige størrelser til fremstilling af industriprodukter. Papirrulle til ark skæremaskine kaldes også papirarkmaskine, papirarkmaskine og så videre. I forskellige regioner har folk forskellige navne til denne maskine.


插图 -13
插图 -14


Hvorfor har vi brug for papirrullen til arkskæremaskine/papirarkmaskine?


Det er en meget almindelig papirkonverteringsmaskine i papirforarbejdning og trykning, emballageprodukter fremstillingsindustrien. I papirfabrikken fremstilles papir i form af en rulle på en papirfremstillingsmaskine. Men i vores liv bruger vi hovedsageligt ark fra papirprodukter, såsom A4/A3 kopipapir, kunstpapir, bøger, magasiner, træningsbøger, plakater, kalender og så videre. Derudover skal vi konvertere papirrulle til ark, før vi laver nogle papirprodukter, såsom papirkasser til emballering af kosmetik og drag, papirposer til takeaway-mad. Og arkfødertrykmaskinen har højere markedsandel. Det er nemmere at finde en arkføderprinter på det lokale marked. Så vi skal også skære papirrulle til ark til indføring i trykkemaskinen.

Hvilke typer papirrulle-til-ark-skæremaskiner findes der, og hvad er deres forskelle?


I henhold til forskellige knivtyper til vandret skæring er papirrulle-til-ark-skæremaskinen opdelt i tre typer. På billede-1 anvender maskinen den vandrette guillotine-kniv til at skære papir, som har øvre knivblad og nederste knivblad. Det nederste knivblad er fastgjort i maskinen. Det øverste knivblad bevæger sig op og ned i lige lineær føring.
En anden type papir-arkskæremaskine/papirrulle-til-ark-skæremaskine anvender det roterende knivblad til at skære papirark. Men denne type maskine har også to slags horisontale skæreknive, kun det øverste knivblad roterende og begge knivblade roterende sammen.


Hvordan vælger man en papirrulle til ark skæremaskine til dine produkter?


Før du vælger en papirrulle-til-arkskæremaskine, bør du vide tre spørgsmål, hvor mange tons papirrulle skal du skære om dagen eller om måneden? Hvad er papir-gsm-området for dine papirruller? Hvilken størrelse papirark skal du klippe i fremtiden? Hvis papirtætheden er mindre end 50 g/mXNUMX, må du hellere vælge guillotine-kniv papirrulle til ark skæremaskine. Nogle specielle papirruller bør heller ikke skæres i den roterende kniv papirrulle til ark skæremaskine, såsom dobbeltsidet silicium coated papirrulle som er meget glidende og dårlig stivhed. Guillotine-knivmaskinens hastighed er lavere end den roterende knivmaskine, men den har mere højere skærepræcision, lavt støjende, skærkant uden grater og støv. Hvis du har brug for skære tykke papirark og har brug for meget høj produktionskapacitet, er den roterende papirskæremaskine dit bedre valg.

Modelnavn

 SCT-serien

Moderullebredde (maks.)

800-1400mm

Moderullediameter (maks.)

1400mm

Moderullevægtskapacitet

1400kg

Papirkernestørrelse

3 tommer (tilpasset tilgængelig)

Skærelængde

350-1000mm

Tykkelsesområde

35-400gsm

Skæring præcision

± 0.2

Skærehastighed

150 snit i minuttet

Pallestablingshøjde

1000mm

Sag XNUMX: Klistermærke papirark
Vi har en Iran-kunde, der har deres egen hot melt-coating-maskine til selv at fremstille selvklæbende papirruller. De skar deres papirrulle til ark ved hjælp af en simpel maskine. Det skal stables og udtages papirark manuelt, før de køber vores SCT-modelarkskæremaskine. De kan klippe papirark i stor størrelse til at tilpasse kunden og nemt stable papirark på pallen nu. Det forbedrer ikke kun produktiviteten, men kan også spare omkostninger.  

Sag to: Papirbegerblæser
Der er mange papirkopeproducenter, der bruger papirark, der fodrer krølleformemaskine. Så de skal have en papirrulle med høj produktivitet til arkskæremaskine med farvesporingssensor. Efter udskrivning af disse papirruller i den fleksible trykmaskine leveres disse ruller til arkskæremaskinen for at skære ark inden udskæring. Hvis du bruger offset-trykmaskine til arkføder, kan det også hjælpe dig med at skære blankt papirrulle til ark med høj skærepræcision, som kan nå kravene til offsetprintmaskinens præcision.

Sag tre: Plastfilm
SCT-seriens maskine kan ikke kun skære papirrulle til ark, men også arbejde for at skære plastfilm, såsom pp, pvc, kæledyrstyk plastrulle materiale. Det har brugt i mange arkproduktioner, såsom skåret pp-rullemateriale til ark til arkcover og notesbøgeromslag, lav røntgenfilm til medicinsk eller lav kæledyrsark til ansigtsdæksel, berøringsskærmbeskyttere.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2

Sag XNUMX
BINBAO SCT-serie papirrulle til arkskæremaskine i vores kundefabrik
Kundefabrikken i Indonesien, som er en af ​​de største producenter af containermærker i verden. De købte tre sæt udstyr fra vores firma, etiketmærkatskæremaskine, papirarkskæremaskine og etiketskæremaskine.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Sag to
BINBAO SCL-serie papirrulle til arkskæremaskine i vores kundefabrik
Seriemaskinen har perfekt ydeevne til at skære tyndt og glidende papirrullemateriale i tilpasset størrelse. Som en stor producent af mademballage og engangsprodukter køber kunden to sæt denne model maskine ad gangen. Det plejede for det meste at skære specifikke hamburger / sandwich-indpakningspapirark. Stabil kørehastighed kan nå 120 nedskæringer i minuttet.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Sag tre
BINBAO SCL-serie maskine bruges til at skære aluminiumsfolieplader på vores kundefabrik
Vi fokuserer primært på papirrullemateriale skære maskine, men vores maskine kan også skære noget plastik og foliemateriale i nogle specifikke tilfælde. medicinsk film, dekorere produkter og så videre. Folie kan bruges til at pakke mad ind, der har høje krav til at holde frisk.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Sag fire
BINBAO SC-A4 serie maskine designet til at skære papirstørrelser i A4-størrelse til fremstilling af kopipapir i vores Sri Lanka-kundefabrik
Denne seriemaskine kan forbinde sig med automatisk A4-pakning, der indpakker maskinen til at være en fuldautomatisk produktionslinje til produktion af kopipapir. Det er en mellemniveau kapacitet maskine, som er det bedste valg for erhvervslivet nybegynder eller små skala producenter. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1.Hvad materiale bruger papirskæremaskinens kniv?
Svar: Vi vedtager Tyskland, der importerer wolframstål som vores materiale til tværskæring. Det er hårdt og skarpt nok. Du skal bare slibe en gang om året, hvis du skærer normalt tykkelsesmateriale.
2.Kan du tilføje spalteknivenhed i maskinen?
Svar: SCT-modelmaskinen klipper bare et ark eller to ark ad gangen. Skæreknivenheden bruges til at skære to ark og trimme papirets kant. Hvis du vil klippe flere ark ad gangen, har vi andre modeller til rådighed.
3.Mit papir har meget stærk statisk. Hvordan løser du problemet?
Svar: Vores maskine har installeret flere sæt statisk eliminatorudstyr i henhold til dit materielle statiske niveau.
4.Jeg er en fremstilling af i skimmel etiket. Vi har meget høje krav til skærepræcision. Hvad er den mindste skærefejl på din maskine?
Svar: Vores normale standardmodelmaskine kan nå ± 0.2 mm præcision. Men vi kan også fremstille trykte plastfilmskæremaskiner med mere højere præcision til i formetiket og cigaretæske.

Kontakt os