alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Du er her : Forside>Produkter>Papirskæremaskine

Kontakt os

Mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beskyttet]

WhatsApp:86 18858786298

Tilføj: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Højpræcisions papirrullemaskine Pap papirskæremaskine

CHM-1400/1700/1900 Servo precision double helix high speed sheet cutter machine apply the advanced technology of European , combining with the rich experience and leading manufacturing technology of our senior engineers to build and launch a new generation of sheet cutter equipment. This machine adopts double helix design , the edge of cutting paper is smooth without crude or powder . With the feature of high cutting precision make sure paper after cutting can be directly used on printing machines ...

  • Beskrivelse
  • Parameter
  • Gældende
  • Kundefabrikstur
  • Faq

CHM-1400/1700/1900 Servo præcisions dobbelt helix højhastigheds arkskærermaskine anvender den avancerede teknologi fra europæisk, kombineret med den rige erfaring og førende produktionsteknologi fra vores senioringeniører til at bygge og lancere en ny generation af arkskærerudstyr. Denne maskine vedtager dobbelt helix-design, kanten af ​​skærepapir er glat uden rå eller pulver. Med funktionen af ​​høj skærepræcision skal du sørge for, at papir efter skæring kan bruges direkte på trykkemaskiner, hvilket hjælper med at reducere produktionsomkostningerne og forbedre produktionseffektiviteten. Det er den mest populære og ideelle skæremaskine i papirfremstilling og trykkeriindustrien på nuværende tidspunkt. Den vedtager avanceret britisk teknologi, og den drives af AC servomotorer, den høje skærehastighed når 300 snit/min. Og den kan skære 8 papirruller på én gang. Den er også udstyret med automatisk afbøjningsafhjælpning og antistatisk anordning. Papirfremførings- og leveringsenhederne er automatiske med det hydrauliske system. Menneske- og maskingrænsefladesystemet kunne gøre betjeningen meget nem og mere bekvem.

Feature:
1.High speed and precision,300 meters/min,300 cuts/min,±0.5mm.
2.PLC control system,automatic tension control,automatic sheets counting,stacking,inserting marks.
3. hydraulisk afviklingsenhed, let at ilægge papir-jumbo-rulle i maskinen.
4. opsamlingsenhed, de færdige skærepapirark samles på pallen.
5. Den har en skæreenhed, som kan skære papirbane i to ark og trimme affaldskanten på én gang.
6. Maskinen kan automatisk tælle og indsætte mærkeetiketter i bunkerne i henhold til dit indstillingsnummer på maskinens berøringsskærm.
7. Maskinhuset anvender 25 mm tykt stål, det er meget stabilt under højhastighedskørsel.


Kontrolpanel 副本Conveyor System 副本
Kontrol PannelConveyor System
Elektrisk styresystem 副本Skaft mindre afrulningsstativ 副本
Elektrisk styresystemSkaft mindre afrulningsstativ
Skærekniv 副本Stacking Pile 副本
SpalteknivStable bunke


CHM-1400-细节1CHM-1400-细节2


CHM-1400-细节3CHM-1400-细节4


CHM-1400-细节5CHM-1400-细节5-1


CHM-1400-细节6CHM-1400-细节7


Model

CHM-1400 / CHM-1700

Type skæring

Topblad roterende, bundblad fast

papirets vægt

60-550 GSM

Spolediameter

Maks. 1800 mm (71 ")

Spolebredde

Maks. 1400 mm (55") / maks. 1700 mm (67")

Færdig bredde

Maks. 1400 mm (55") / maks. 1700 mm (67")

Færdig ark-længde

Min.450-Max.1650 mm

Num. af ruller, der skærer

2/4/6 ruller

Skæring nøjagtighed

±0.5 mm (L<1000 mm) ±0.1 % (L≥1000 mm)

Maks. skærehastighed

300 nedskæringer / min

Maks. Linjehastighed

300m / min

Papirruller løfter

Hydraulisk aksel mindre type

1. Udskrivningsværksted. I trykkerivirksomhederne bruger de almindeligvis offsettrykkermaskinen til at udskrive papirark. Så de har brug for en papirarkskæremaskine til at skære jumbopapirrulle eller lignende materiale i ark med specifik længde og bredde. De resulterende papirark vil stables i pallen. Efter trimning af kanten af ​​papirskærermaskinen, vil de blive ført ind i offsettrykmaskine eller anden arkfremstillet produktionsmaskine.

2. Papirmølle. Papirfabrikker sælger ikke kun jumboruller af papir, de står også over for efterspørgsel efter papirark i forskellige størrelser. Vores højhastigheds-rulle-til-ark-skæremaskine/plademaskine kan hjælpe dem med at krydsskære og skære papirruller i ark i forskellige størrelser. De vil pakke forskellige mængdeark som en pakke til at sælge på markedet. Pap, bestrøget papir, kraftpapir, kulturpapir, dobbelt offsetpapir, højglans fotopapir, guld- og sølvpap, aluminiumsfoliepapir, laserlaserpapir, tobaks- og alkoholemballagepapir og så videre

3. Fabrikant af bølgepap. Markedsefterspørgslen efter bølgepapkasser er meget stor. Såsom tandpastaboks, vinkasse, legetøjskasse osv. Ved produktionen af ​​kartoner er der behov for trykpresser, lamineringsmaskiner, udstansningsmaskiner, kasselimere og andet relateret udstyr. Trykpresser og udstansningsmaskiner bruger normalt ark fodringsstruktur. Derfor har de brug for skåret rullemateriale til ark af forskellig størrelse til indføring i andre produktionsmaskiner, såsom skæremaskine og offsetpresser.

CHM-1400-客户现场1CHM-1400-客户现场2


CHM-1400-客户现场3CHM-1400-客户现场4


CHM-1400-客户现场5CHM-1400-客户现场6


CHM-1400-客户现场7CHM-1400-客户现场8


CHM-1400-客户现场9CHM-1400-客户现场10


1.Hvad materiale bruger papirskæremaskinens kniv?
Svar: Vi vedtager Tyskland, der importerer wolframstål som vores materiale til tværskæring. Det er hårdt og skarpt nok. Du skal bare slibe en gang om året, hvis du skærer normalt tykkelsesmateriale.

2.Kan maskinen virkelig fungere til lette papirruller?
Svar: Selvfølgelig er vores maskine perfekt skåret lette papirruller. Men vi foreslår, at du kan skære to ruller eller fire ruller sammen i én maskine. Vi kan lave skæremaskine til flere ruller til fodring af ark

3.Kan du tilføje spalteknivenhed i maskinen?
Svar: SCT-modelmaskinen klipper bare et ark eller to ark ad gangen. Skæreknivenheden bruges til at skære to ark og trimme papirets kant. Hvis du vil klippe flere ark ad gangen, har vi andre modeller til rådighed.

4.Mit papir har meget stærk statisk. Hvordan løser du problemet?
Svar: Vores maskine har installeret flere sæt statisk eliminatorudstyr i henhold til dit materielle statiske niveau.

5.Jeg er en fremstilling af i skimmel etiket. Vi har meget høje krav til skærepræcision.Hvad er den mindste skærefejl på din maskine?
Svar: Vores normale standardmodelmaskine kan nå ± 0.2 mm præcision. Men vi kan også fremstille trykte plastfilmskæremaskiner med mere højere præcision til i formetiket og cigaretæske.

6.Jeg har nogle tilpasningskrav til vores produkts behandling? Kan du hjælpe mig?
Svar: Vi har et professionelt designerteam til at levere løsninger til at tilpasse krav.Velkommen til at kontakte os og diskutere dine nye ideer.

Kontakt os