alle kategorier

E-mail:[e-mail beskyttet]

EN

Du er her : Forside>Produkter>Papirskæremaskine

Kontakt os

Mobil: 86 18858786298

E-mail: [e-mail beskyttet]

WhatsApp:86 18858786298

Tilføj: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

SLD-model Rammetype Papir Jumbo-rulle-opskæring og tilbagespolemaskine

SLD-serien model skære- og tilbagespolingsmaskine er vores flagskibsmodel af Binbao Machinery. Det er den mest automatiserede, hurtigste og mest udbredte af alle vores spalte- og tilbagespolingsmaskiner. Den er udstyret med 5 sæt Siemens-motorer, det tyske E+L-mærke kantpositioneringskorrektionssystem, Siemens PLC og andre internationalt anerkendte mærker af elektriske styresystemer. Den stabile kørehastighed når 500 meter i minuttet, som perfekt kan skære og spole 15-500gsm papir jumboruller til ruller med smal bredde

  • Beskrivelse
  • Parameter
  • Gældende
  • Kundefabrikstur

Anvendelse:
SLD-modellen er særdeles velegnet til bearbejdning af baner med en bredde på mere end 2000 mm. Derfor bruges det i et stort antal papirfabrikker, papirkonverteringsanlæg og udbydere af rulleskæring. Derudover skal mange producenter af papirprodukter såsom papirposer, papirkopper, papirrør osv. også bruge SLD-type skæreopruller. Det er meget udbredt inden for trykning og papirproduktemballage.


Detaljer:

1 SLD Papirskæremaskine afvikler

SLD Afrulningsmaskine til papirskæring

2 SLD Papirskæringsmaskine afvikler luftpatron3 Spaltemaskine afvikling af spændingskontrol med motor
 SLD Papirskæringsmaskine afvikler luftpatron
Spaltemaskine afvikling af spændingskontrol med motor

Afrulningsstativ: SLD-seriens papirskæreroprullermaskine anvender det hydrauliske afrulningsstativ, som nemt kan optage 2000 kg vægt og 1600 mm diameter jumboruller. Afviklingsspændingen blev styret af to sæt Siemens-motorer sammender.


6 Automatisk aflæsning af færdige ruller

Automatisk aflæsning af færdige ruller

4 Færdige tilbagespoling af ruller5 Færdig oprullede ruller overflade
 Færdige tilbagespoling af rullerFærdig oprullede ruller overflade

TilbagespolingsenhedOprulningsaksler er luftoppustningsaksler af bladtype. To sæt motorer driver omviklingsaksler og udsender en rimelig spænding for at få færdige opviklingsruller af høj kvalitet. Skæreoverfladen er glat og ingen rynker. Færdige ruller kan aflæses automatisk for at spare arbejdskraft.


9 øvre skæreknive skaft i SLD model maskine

øvre skæreknive skaft i SLD model maskine

7 runde skæreknive8 skæreknive var lavet af højhastighedslegeret stål
Runde skæreknive Skæreknive var lavet af højhastighedslegeret stål

Skæreknive: Skærknivenes skaftdiameter er 100 mm. Den er stærk nok til at holde knive og undgå skælven under maskinens kørsel. Derfor er skærenøjagtigheden meget høj. Den ene ende af akslen er fast, og den anden ende er roterbar. Dette design gør det meget nemt at udskifte skæreknivene. Slidsekniven er lavet af højhastighedslegeret stål. Det har egenskaberne høj præcision og holdbarhed.


10 EPC system kontrolpanel11 EPC systemsensor
EPC system kontrolpanelEPC system sensor

EPC-system:  Systemet er et automatisk banekantpositionskorrektionssystem. Det inkluderer kantdetektorsensor, kontrolpanel og drivermotor. Systemet blev lavet af den berømte leverandør af webkantkontrolsystem Erhardt+Leimer. Det højfølsomme system justerer altid banekantens position hurtigt automatisk.


12 berøringsskærmSLD skæremaskine operationsbord
 Touch ScreenSLD skæremaskine operationsbord

Operationsbord:Maskinen har et selvstændigt operationsbord med en stor operationsskærm. Konsollen integrerer forskellige betjeningskontakter på maskinen.


14 konstantspændingssystem med cylinder og spjæld i papirskæremaskinen15 papirskæringsmaskine konstant spændingskontrolsystem
konstant spænding system cylinder og spjæld i spaltemaskinen
papirskæringsmaskine konstant spændingskontrolsystem

Konstant spændingssystem:Systemet består af aluminiumsruller og to sæt cylindre. Et sæt cylindre er udstyret med dæmpningssensorer. Luftcylinderen udsender det tilsvarende lufttryk i henhold til spjældets signal for at justere positionen af ​​aluminiumsvalsen. Med et sådant system kan spændingen af ​​papiret under transport holdes konstant hele tiden.


Hvorfor har du brug for en sæt SLD-serie papir jumbo rulle opruller opruller maskine?

Svar: Hvis du er direktør og ejer af papirkonverteringsvirksomheder, trykkerier eller papirrulleforarbejdningsfabrikker, skal du ønske at behandle mere stor bredde jumborulle. SLD-seriens papirskæreroprullermaskine er et ideelt udstyr til at opfylde kravet. Portalstrukturen sikrer, at maskinen stabilt kan spalte og spole mere end 2000 mm brede papirjumboruller. Maskinens maksimale bredde er 3000 mm i seriemaskinen.

SLD-穿料图Mine papir jumbo ruller har forskellige indre diameter kerne. Kan SLD-seriens maskine opfange jumboruller med forskellige indre diameter kerne?

Svar: Ja, afrulningsstativet har luftpatron i flere størrelser til montering af forskellige indre diameterkerner, såsom 3 tommer, 6 tommer, 12 tommer eller anden tilpasset størrelse. Vores maskinpatroner anvender den mekaniske struktur for at fiksere papirjumborullerne under maskinens drift.

插图 -1插图 -2
Hydraulisk styreluftpatron
3 størrelse patroner i énHvad er fordelene ved afrulningsstativet i SLD-seriens papirspalteoprulningsmaskine?
Svar: Selve vores afrulningsstativ vejer mere end 4 tons. Når den er fyldt med jumbopapirruller og hastigheden når maksimum, kan den stadig forblive meget stabil. Armene i afrulningsstativet styres af hydrauliske cylindre, som har kraft nok til at optage papirruller på 3000 kg og ruller med en diameter på 1600 mm.

插图 -3
插图 -4Har du papirbanens automatiske trådningssystem som ekstraudstyr?
Svar: Ja, vi har det automatiske system til let trådning af papirbane i vores maskine. Kontakt venligst vores salg for at få detaljer.

Hvordan styrer maskinen afviklingsspændingen?
Svar: Om afviklingsspændingskontrollen har vi tre muligheder, magnetisk pulverbremse, pneumatisk bremse og servomotorer. Motorens styrespændingssystem er det mest følsomme og stabile. Men der har også fordele ved at kontrollere spændingen med bremsen. Hvis du vil vide, hvilken type spændingskontrolsystem der er bedre for dit materiale, bedes du kontakte vores salgsteam.

插图 -5
motor
插图 -6

插图 -7

magnetisk pulverbremse
pneumatisk bremseHar modelmaskinen bananrulle?
Svar: Bananrullen brugt til at sprede papirbane for at fjerne rynkerne i papiret. Normalt installerer vi rullerne til kunder, der hovedsageligt konverterer tynde papirruller. Det er meget vigtigt at fortælle dine materialeegenskaber og detaljeringskrav til vores salg.

Hvordan justerer man knivene for at få forskellige skærebredder?

Svar: Maskinskæringsenheden i SLD-serien inkluderer en øvre kniv og en bundkniv. Begge bevæges frit i knivskafterne. Behøver ikke at tage knivskafterne ud af maskinen, operatører kan nemt installere og afinstallere skæreknive i skafterne. Fordi det øverste og nederste knivskaft kan åbne deres ende for at give et hul til montering af knive.

插图 -8

Det øverste skæreknivskaft skal åbnes og drejes ud af maskinen

Modelnavn

SLD-serien

Moderullebredde (maks.)

1300-3000mm

Moderullediameter (maks.)

1600 mm (tilpas tilgængelig)

Moderullevægtskapacitet

4000kg

Tilbagespoling af rullediameter (maks.)

1500mm

Tilbagespoling af rullebredde (min.)

30mm

Papirkernestørrelse

3-6-12 tommer (tilpas tilgængelig)

Papirruller GSM serie

15-500gsm

Skæring præcision

± 0.2mm

Hastighed

500m / minut

Total effekt

Afhænger af maskinens bredde

Case-1: Papirkopper og papirskåle og fremstilling af papirlåg
Modellen papiropskæring af opviklingsmaskiner, der er meget brugt i fabrikken til papiremballage til engangspapir. Papirkopper, papirskåle, der danner maskine, har behov for bundruller for at fremstille disse produkter. Maskinen kan godt skære jumbo-papirruller til smalle bredderuller (maksimal diameter kan være 1000 mm). Papirlågsbehandling har også brug for at fodre specifik breddeindføring i formningsmaskinen.

Case-2: Fremstilling af papirposer
Papirposer vedtager normalt kraftpapir eller overtrukket fedtfast papir. Vores spalteoprulningsmaskine kan skære disse typer papirruller til tilpasning af papirruller i bredden, som føjes til papirposer, der danner maskine. Men der er stadig mange papirposeproducenter, der bruger arkfødende papirposer, der danner maskine til nogle typer papirposer. På denne fabriksfabrik bruger papiropskæringsopviklingsmaskinen til at konvertere efter udskrivning af papirruller.

Sag 3: Papirrør og papirdåse
Papirrør er et uundværligt værktøj i papirproduktindustrien. Maskinen, der producerer papirrør, skal også indtaste små papirruller med forskellige bredder. Disse indtastning af små papirrullebredder afhænger af, hvor meget papirrør du vil fremstille. Derfor skal vi skære papirjumbo-rullen i små ruller i forskellige bredder for at opfylde kravene til produktion af papirrør. Fremstilling af papirbehandlingsformer svarer til fremstillingen af ​​papirrør.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Kontakt os